Ska börja använda rullatorn mera

Tack och lov, är det ljusare och soligt väder med + 3,4 grader. Min högra skink- eller höftpartiet var i mellan lite bättre, men nu är det en aning ömmare och sjukare igen. 🙁 Dessutom var mitt baklår lite mer spänt än vanligt. Fysioterapeuten trodde att det var något med muskelfästen, att de har blivit överansträngda. Sen uppmanade hon mig att börja använda rullatorn mera, då går jag mera avslappnat. Det blev mest tänjningar och massage på terapin idag.

Efter lunchen gjorde jag med vårdaren en promenad. Det var riktigt skönt att vara ute och gå. Har inte gjort speciellt idag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.