I trevligt sällskap

Nu har jag min farsdagspresent klar, fick hjälp med banden. och paketeringen. 🙂 Samtidigt fick jag prata av mig om veckans händelser och hur jag skämdes efteråt för mitt uppförande. Då kändes det skönt att få höra av en vän, att det gör ingenting. Viktigt att få vara sig själv. 🙂 Det var en lättnad för mig. 🙂

Kvällen fortsatte i trevligt sällskap, jag for på kaffe till mina före detta grannar och dit kom också en vårdare som numera är pensionär. Roligt att se henne igen, vi pratade och skrattade, kändes inte alls som om vårdaren hade varit borta så länge som ett år. 🙂 Det var en uppmuntrande kväll, och just en sån som jag behövde. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.