Huh, jag gjorde det!

En från personalen ringde disponentbyrån och förklarade situationen mellan gårdskarlen och mig. De förstod saken mycket väl, och ville ha till papper för att sedan kunna ta upp det i styrelsen. I morse när jag satt och åt frukost så diskuterade vi igenom  det, och flera av vårdarna upplever situationen på samma sätt som jag gör. 🙂

Under förmiddagen när jag satt på datorn, började ändra om bloggens annonser som blev ganska bra om jag får själv säga. 🙂 Jag tycker inte om att säga ont om människor, men visste om man ville få någonslags förändring i gårdskarlens bemötande, så borde jag skriva Usch, vad en del saker ska vara jobbiga innan man tar itu med att börja göra dom. Det tog en stund förrän jag började skriva brevet till disponentbyrån. Skrev i en mycket saklig ton, tog upp några saker som har upplevts störande från min synvinkel. Huh, jag gjorde det!

Nu efteråt känns det rätt så bra och skönt, att jag skrev brevet. För att visst måste det bli en förändring, jag är inte okej med situationen. Jag kan inte heller acceptera nonchalansen som lyser igenom i gårdskarlens sätt att tala med mig eller min personal.  Så det så!!! 🙁 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.