Köp ett galler om du vill mata fåglar

Det tycktes inte räcka att jag fick åka 50 minuter med vipparen, utan det var nog gårdskarlen (han) av en annan åsikt om. Vi höll just på att stänga min dörr när gårdskarlen kom och bad min vårdare säga till mina föräldrar, att de ska köpa ett galler om man vill mata fåglar. För att katterna inte ska komma och äta upp fåglarna. Gårdskarlen hade sett fjäder från någon fågel på min gård. Och till hela grejen hör till, att jag stod där bredvid, när diskussionen pågick över mitt huvud. 🙁 INTE KUL!!

Vid det laget var jag arg, och min första reaktion var att jag tänker inte gå med på det.  Jag kan inte tro att jag skulle vara den enda i området som matar fåglar, det hör ju till naturen att katterna äter fåglar. Då får gårdskarlen gå i hela bostadsområdet och be alla som matar fåglar om vintern att köpa ett galler, det tycker jag och dessutom såg vi inga fjädrar när vi såg ut genom fönstret. Men varför ska det bråkas med mig??? 🙁

Mitt humör blev bättre när jag kom hem till mina föräldrar, vi fick vänner på middag. En del hade klätt ut sig när det var Halloven, jag hade någon spindel fäst på min väst. Roligt när folk har barnasinnet kvar och tycker om att skoja. Det var en trevlig kväll som vi hade.  Nu är det mitt på natten och ni ska sova så gott. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.