Den svårfångade honan

Det har ju blivit en del miljonfiskshonor i år. 🙂 Jag hade räknat ut att idag kunde det vara dags och fånga en hona, med tiden har man lärt sej att se på fiskarna och hur feta eller stora de är. Ja vi kan minsann säga, den svårfångade honan som inte ville komma i håven. 🙂 Jag stod på knä bredvivid akvariet och ropade, där är hon. När håven var tillräckligt nära, då passade fiskhonan på att smita. 🙁 Det hände gång efter gång men till sist fick vi henne i håven.

Dagens hona var nog en av de största av miljonfiskarna. Nu satte vi några blad på bottnet och golvet som ynglena kan simma igenom. Vi gav lite mat och fisken började genast att äta.

Hörde nyss att på Expert Höglund sades det, att man hade fått tag på personen. Nu  är det ett men i vägen 🙁 att man måste vänta på en ny programvara för att kunna Jailbreaka min telefon. Ingen vet alls när den nya programvaran kommer ut, jag vet åtminstone hur läget är. Bra att veta att det är möjligt, eftersom automatikfunktionen underlättar betydligt mitt svarande. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.