Jiha telefonen ominstallerades

Jiha telefonen ominstallerades , min bror kom och fixade det. Hade lite tur att kontakterna fanns kvar, men apparna och bilderna försvann. Så den automatiska telefonsvararen måste programeras om på nytt. Nu gjordes det att ICOUD tar en säkerhetskopia på det som finns på telefonen.

På dagen hade jag lite abstinens över att vara utan mobil, hade en stund pappas telefon. Visst är vi beroende av tekniken idag, hur klarade man sig utan telefon förr? Ja det var en bra fråga. Igår fick jag via facebook meddelat att jag inte kunde ringa, vilken tur att jag kunde på det sättet få tag på någon. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.