Det känns så onödigt

Jag höll på att bli sur och gnällig då jag var utan mobilen, det var som om man skulle ha suttit på nålar. 🙁 Pappa kom med telefonen, men på Expert Höglunds hade personen som hade kunnat lagat denna automatikfunktionen, så han hade stuckit till Sverige. Det fanns ingen annan som kunde laga den, man lovade att man skulle försöka ringa honom och fråga hur det ska lagas. För att få denna funktion måste iphonen Jailbreakas. Det känns så onödigt att jag gjorde uppdateringen. Ååå varför gick jag och gjorde det…. ? 🙁

Blev på bättre humör efter att jag hade pratat med en väninna. Jag behövde det verkligen och behövde få någon att prata med. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.