Funderingar kring ett logo

Vilket tråkigt väder  🙁 vi har, mulet och regnigt  men ändå 8,9 grader. Åtminstone jag blir lite deprimerad av  dåligt väder. Tur att man kan hitta på något program åt sig på en sån dag.

En klasskamrat från handikappklassen, kom till mig och vi hade funderingar kring ett logo för mitt företag. Jag är glad över att jag  kom mig för att be om hjälp, för att såna saker är något som jag inte klarar av. Visst finns det olika modeller på nätet men de är så många, och jag orkar inte gå igenom alla. Min klasskamrat lovar hjälpa mig, och dessutom får vi möjligheten att träffa varann. 🙂

Logot blir något med en orkidé och mitt namn. Det ska bli spännande och se hur logot kommer att se ut. 🙂 Jo att sånt fuffens har jag haft för mig idag. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.