Campus Allegro

Dagen var ganska lång, for som vanligt på jobb och var hemma ungefär strax före halv fem. Jag hann nog bra laga mina uppgifter. Smet vid en halvett tiden, mina föräldrar och min moster med sin man kom efter mig, sen for vi på Zonta seminariet Says No. Seminariet var på Campus Allegro, som är ett byggnad med musikhus och andra olika studielinjer. Elrullstolen fick bli kvar på jobbet.

På seminariet hörde man om våldtäkt i allmänhet, och om kvinnans ställning internnationellt i olika länder. Sen var det från stadens Kvinnodejour som berättade om deras verksamhet. Föreläsningen var intressant trots att det var ett allvarligt ämne.

Efteråt fick vi gå runt i huset, det var trevligt för att jag hade aldrig förut varit på Campus Allegro. Mycket fin kombination med gammalt och nytt bygge, en del var av stadens gamla spetsfabrikbyggnad. Nu först förstår jag hur stort och unikt komplex vi Jakobstadsbor har fått.

Sen for vi hem till mig, jag fick en rosbukett av min moster och hennes man. Nu hade pappa med sig den rätta borren och tog lös sänglampan, hittills har han råkat ha fel borr.

20131022-105712.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.