Snäckätände fiskar,uppätna yngel… Puust

Alltså vilken dag om man hade vetat  det skulle jag ha blivit kvar i sängen, och inte stigit upp på hela dagen. Det verkar som om allt vad man gör så går snett eller blir invecklat idag.  Nu har jag lugnat ner mig och tänkte blogga en stund

Efter att vi var och handlade på Citymarket, for mamma till djuraffären och frågade om medlet mot snäckorna hade kommit. Jag hade glömt att fråga om saken då vi ringde dit. Det kom fram  att snäckmedlet var så giftigt att det inte tillverkas längre, men de hade snäckätande fiskar. Mamma kom ut till bilen och frågade om jag ville ha såna. Det ville jag ha. Sen for vi med fiskarna hem till mig, och eftersom fiskarna behöver en högre temperatur så måste vi försöka ändra på värmen. Och en särskild mat skulle snäckätarna ha som köptes. Jag for också in till mig när jag ville se på fiskyngel, men, men till min besvikelse var buren tom och honan fanns kvar. Ja miljonfiskmamman hade ätit upp sina yngel. Vad snopen jag blev men lyckades  dölja min besvikelse.

Sen var det här med att ändra på  temperaturen, tog en stund innan jag kom på hur man gjorde det. En och annan blev lite irriterad men det gick ändå. Vi tänkte lämna min rullstol hos mig eftersom jag har en stol hos föräldrarna, meningen var att  pappa skulle föra in rullstolen in då jag satt i bilen och min ytterdörr lämnades öppen. Hur som haver körde vi hem till mamma och papa, först på gården kom vi ihåg min ytterdörr. Nå pappa åkte och stängde den så skruvade han lös min sänglamppa.

 

Nej nu räcker det och helst vill jag att inget mer ska hända. Puust det får nog räcka nu säger jag. 🙁

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.