Fucshiorna klipptes ner

Dagen har gått i ett, och sedan jag fick bloggen att fungera igen, så har jag inte haft tid att blogga. Mina fucshior (jag vet att jag har stavat växtens namn lite olika. Svårt att veta hur det egentligen ska stavas. ) har varit några dagar ute på mammas bakgård, där är det le för vinden och varmt. Idag var vi ute i solskenet, klippte vi ner fucshiorna och lite senare tog mamma in blommorna och lade på avsats utanför källardörren. Där har de tillräckligt ljust och svalt. Det var roligt att jag fick vara med när fucshiorna klipptes ner.

Sen var jag på fotboll, och tyvärr blev det förlust åt Jaro igen, Åbolaget TPS gjorde tre mål. Jag fick ju testa mina nya skor och de var nog varma, och jag började inte frysa om fötterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.