Kanelbulle till frukost

Det blev en sovmorgon, som var riktigt skönt. Jag vaknade kvart före tio, minns inte när jag senast skulle ha sovit så länge. 🙂 Steg upp och tassade iväg för att hämta morgontidningen, småningom vaknade de andra i huset också upp. 🙂 Igår berättade mamma att det var kanelbulledagen, ja allt möjligt hittar folk på. 🙂 Undrar bara att vad för slags dag kommer att bli nästa i tur. 🙂

Efter yoghurt  med färska hallon, blev det en kanelbulle och kaffe. 🙂 Ja kanelbulle till frukost kändes inte alls fel. 🙂 Kaffet smakade så gott att det blev till och med tre muggar, klockan hann väl bli ganska mycket innan jag fick kläderna på mig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.