Alltid något

På eftermiddagen satt jag och väntade på Vippari från jobbet, då kom människan från handikappservice och pratade med mig. Handikappservicemänniskan berättade att nu ska man börja granska fastigheten där som de nya lägenheterna ska vara i. Det är för att man vill vara säker på att det inte finns något fuktskador eller liknande i byggnaden. Jag tackade för informationen och sa att det är alltid något, så var det bra för mig att få veta vad som händer och sker. 🙂

Däremot hade handikappservicemänniskan inte ännu gjort beslut om min hjälp. Men dagens information var tillräckligt bra, nu vet jag vad som händer. Dessutom vet jag nu att jag finns i handikappservices tankar.

Jag är hos mina föräldrar nu, det ska vara riktigt mysigt att få vara med dom igen. 🙂  Till middag hade vi fisk och mos, mmm…., det var gott, gott!!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.