Fuksiorna for till vinterhemmet

På eftermiddagen hade jag besök av min kära mor, vi har inte setts på nästan tre veckor, eftersom mina föräldrar har varit ute på villan och till Estland. 🙂 Så det var roligt att träffas igen. 🙂 Jag hade bandat in något från tv:n som mor såg på, medan jag grejade med mitt på datorn. Själv har jag inte följt med denna serie.

Mor tog med mina fuksior till deras, så fuksiorna for till vinterhemmet. 🙂  Fuksiorna började tappa sina blad och blommor, som föll på golvet och skräpade ner. 🙂 Annars har jag tänkt att pelargonerna och orkidéerna får byta plats med varandra. Men än så länge blommar pelargonerna vackert. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.