Försöker hålla mig lugn fast lite pirrigt är det

Onsdag som vill säga att det är en dag tills mötet med handikapp- och hemservice. Ja jag vet att jag försöker hålla mig lugn fast lite pirrigt är det.

Efter en mulen förmiddag fick vi soligt och varmt, kring 16 grader. För en stund fick jag glömma pirrigheten, när jag fick besök av tre små gullungar. 🙂  Barnen tyckte väl också  att det var roligt att  träffa mig tror jag bestämt. 🙂 Nu idag fick jag hjälp av assistenten att laga maten på eftermiddagen, så då behövde jag inte ha hjälp av hemservice. Jag fick prata ut mina tankar kring morgondagens möte. Det kändes riktigt bra..  🙂

Vi var en sväng  till mina föräldrar, som blev en improvisation, jag tycker ju om att improvisera saker och ting. Det är kul! 🙂 En trevlig diskussion hade vi om allt möjligt och kanske lite också om morgondagen. 🙂 Är jag månne nervös? Kanske lite men det gäller väl att försöka hålla sig lugn. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.