En varm septemberlördag

Ja det tog en stund förrän jag kom in på bloggen, sitter i barndomsrummet men dator ville ej godkänna det lösenordet jag gav, så jag fick igen en gång skapa ett nytt lösen. Kan det bero på datorerna?? Konstigt att det lösenordet som jag försökte med, har bytts ut för en vecka sedan.  Hur som helst träffade jag mina föräldrar efter tre veckor, alla var glada över att se varann och vara tillsammans. 🙂

Det har varit en varm septemberlördag, soligt och härligt, säkert kring 20 grader. 🙂 Vi kunde sitta ute och äta, på menyn var det färska abborrsfiéer som grillades. Nam vad goda de var!! 🙂 Sen hade vi bastu som var varm och skön. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.