Mötet

I morse var det lite dímmigt, men sedan blev det klart och soligt väder. 🙂 Vi har kring  17 grader som duger bra. 🙂

Handikappservice skrev att mötet är planerad till nästa torsdag. Det blir mellan handikapp- och hemservice. Jag svarade att jag tar med mina föräldrar på mötet. För att två par öron mera än ett kan vara bra att ha. 🙂 Det blir mycket av information på ett sådant möte, att några extra par öron skadar inte, om man själv inte hinner uppfatta riktigt allt.

Själv är jag positiv över att mötet ordnas såhär fort. Vet inte om samtalet från Kaankanpää har en del med saken att göra. Lite nyfiken är jag vad mötet ska leda till, men bra att man har kommit såhär långt. Då har man börjat förstå i vilken situation jag har hamnat , 🙂 som känns viktigt för mig att veta. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.