Dammet var orsaken

Ännu en solig morgon, fast nätterna börjar vara kalla. Nämnde om mitt problem med tangenter medan vi pratade om allt möjligt. 🙂 Ibland måste man ta sig lite tid, även om det inte skulle finnas men så är det bara. Nu tog vi oss tid att föna mitt tangentbord, själv misstänkte jag att det kunde finnas damm. Då fick man se om det hjälpte.  🙂

Sedan startade jag datorn och loggade in mig på bloggen, ja allt fungerade perfekt utan några problem. 🙂  Gissa om jag blev glad, 🙂 till och med kom datorn ihåg mitt nya lösenord. 🙂 Alltså dammet var orsaken, det är bra att minnas och man kanske borde torka av tangentbordet lite oftare. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.