Vet ej…

Det var en kallare morgon 9,5 grader, men solen värmde ganska snabbt och nu på eftermiddagen är det 14 grader men lite blåsigt.  🙂 Det går inte att komma ifrån att hösten är på väg. 🙂

Jobbet gick fint, lagade två dagars uppgifter på någon timme.  Tycker om mitt arbete och mina arbetskamrater som är fina mot mig, 🙂 i morgon ska avdelningen som vår parkeringsövervakning hör till ha en ”friluftsdag.” Det blir mat och lite annat program, men tyvärr hade ingen tänkt på mig. Jag vet ej vad jag tycka och tänka om det, får väl sitta och laga några uppgifter på jobbet. Det är inte första gången som sånt här händer, bara att försöka gilla läget. Jag har inte gjort mycket väsen av det, men visst känns det lite orättvist och då påminns man att man har ett funktionshinder. Inte har jag talat om det för alla, jag vill ej heller vara gnällig.

Under de några senaste  vackra dagarna har jag önskat mig, att jag kunde ha haft någon möjlighet att gå ut och gå eller att gå till butiken och handla. Men när tiden inte har funnits. För att uppmuntra mig själv ringde jag ett samtal, som fick mig på bättre humör.  🙂

 

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.