Kan man ha sån tur?

Det är solig lördag och 14 grader, igår på hemvägen var det till och med 23 grader. 🙂 Ovanligt för den här årstiden. Jag var lite trött och slö efter dagens simning, massage och bedömning av situationen. Simningen gick bra, vi gjorde mest ryggsim och försökte få benen att slappna av. 🙂 Benen blev massagerade, ganska skönt var det. 🙂 Jag är ju känd för att ha spända ben. 🙂 Sen var det bedömningen  av situationen med sjuksköterskan och fysioterapeuten. (Det var igen en annan terapeut. ) På bedömningen togs målet med att upprätthålla balansen bort, eftersom min egentliga fysioterapeut hade varit borta. Målet förblev att ta reda på möjligheten att få en Motomed. 🙂

Redan före sommaren sa min fritidsassistenten, att hösten blir det lite allt möjligt för henne. Det skulle vara bra om jag hittade en annan assistent. Jag försökte sprida budskapet vidare bland de som jag kände, men inget resultat. En dag när jag var på rehabiliteringen, ringde jag min väninna, bara för att prata lite. Nämnde om saken med assistent, sen sa hon att hon kunde kanske bli min fritidsassistent. Jag sa att det skulle vara roligt,, men att hon fick gärna fundera i lugn och ro. Ville inte att det skulle bli något förhastat beslut, eller att hon måste. Tills vidare hade min väninna inte fått något annat jobb.

Igår skrev jag ett meddelande och frågade om hon hade funderat på saken. Min väninna skrev att det skulle vara kul, men hur blir det då med timmararna om hon får mera arbete. Jag svarade, då kan man söka någon annan människa som kan dela timmarna med. . Ja det blev att jag fick en fritidsassistent, och ännu en gång så är det en av mina goda vänner som vill börja jobba med mig: 🙂 Efter diskussionen/samtalet eller whatever när man chattar. Kan man ha sån tur? Jag känner mig så gad. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.