En inre irritation

Dagen har varit full med program. Min morgon började trevligt när en äldre kvinna som sa att jag var den enda som pratade med henne. 🙂 Tyckte lite synd om henne, men glad också av att höra. 🙂

Jag hade slutgranskning i fysioterapi, vi pratade lite om hur perioden hade gått. Sen töjde vi benen som var mitt önskemål. Kommunikationen mellan terapeuten och mig är lite sådär. Vi gick en bit, så pass långt att mina ben inte bar på vägen tillbaka. Jag föll och samtidigt väcktes en inre irritation hos mig. Dels över för att jag ramlade  och inte ville ha hjälp med att stiga upp, när terapeuten kom med elrullstolen. Kunde ändå hålla mig lugn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.