Det måste ske en förändring

Jag hade ju ledigt innan jag skulle gå ut och gå med gruppen, socialmänniskan kom till mitt rum och prata. Hon hade ringt till Jakobstads handikappservice, där sa man att man inte hade vetat hurudan min situation var. Hemvården hade gett olika besked, och bland annat tyckte man att hemvårdarna tillbringar mycket tid hos mig. Både socialarbetaren här och handikappservicemänniskan tyckte att det måste ske en förändring. Nu ska man ta kontakt med hemvården.

Den här diskussionen har varit mycket bra tycker, kanske det ge en knuff att få ärendet vidare, eftersom någon annan som säger än jag och mina föräldrar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.