Simningen

Tycker om att simma i varmt vatten. Nu på min inviduella tid skulle terapibassängen med lite varmare vatten damsugas, man sa åt mig att det inte skilde med så många grader i stora bassängen. Tja, inte vattnet kallt men ej varmt, okej det gick ändå att vara. 🙂

I vattnet blir jag en osäker prick, 🙁 kroppen vet inte riktigt hur den ska bete sig. Förrän jag visste ordet var jag på magen och huvudet just och just ovanför vattenytan. Jag fick nästan panik och sa att jag ville ha en simkrage. Fysioterapeuten var ganska krävande tyckte jag. Det blev mag- och ryggsim, en del gång och så bortåt. Men jag är i alla fall nöjd med simningen.

Om det intresserar någon så trampade jag Motomed före lunchen 7 kilometer på 40 minuter. Jag känner mig ganska stolt. 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.