Gymfluga, GAS-mål……..

Morgonen började med gymgrupp. Jag for och ”cyklade” med händerna, riktigt effektiv och bra träning. 🙂 Träningspasset räckte ungefär en halv timme. 🙂  Sedan hade jag ledigt fram till lunchen, passade på att gå på Motomed, trampade sju kilometer på en knapp timme. 🙂 Tror nästan att en gymfluga har flugit i mig. 🙂 Undrar om det kan vara farligt??? 🙂 Men lite stolt känner jag mig i alla fall. 🙂

Följande program var det möte med sjuksköterskan, läkaren och fysiterapeuten. (Det var en annan terapeut som var med, eftersom min egen fysiooterapeut var förhindrad att komma.) Så var det dags att sätta upp GAS-mål som Folkpensionanstalten vill ha. Första målet blev något med balansen, vet inte ännu hurudana. Sen det andra målet är att jag ska ta reda på, hur jag skulle få en Motomedcykel dit hem. Själv tycker jag att målen känns riktigt rimliga. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.