En aktiv förmiddag

Jag tycker att det var en aktiv förmiddag som jag hade. 🙂 Först var jag och bowla som är ganska roligt. Å vad jag tycker om de här bowlingsställningarna, men ingen annanstans än här har jag sett dom. Har till och med försökt googla på sådana ställningar, ingen napp har jag fått på det ännu. Om ni vet så kan ni tipsa mig. 🙂 Jag har hört att i England har man för barn i bowlingshallar. Nå, hur som helst gjorde jag två STRIKE, det var jag glad över. Bowlade tills maskinen fick något fnatt, och gav ibland typ sju käglor eller dylikt.

Efter bowlingen kom jag upp, så gick jag på Motomed. Trampade närmare 40 minuter, där var en annan kvinna samtidigt på den andra maskinen. Vi pratade och såg på tv i det allmänna vardagsrummet.

Nu har jag varit på rummet efter lunchen, ringde några samtal. Har ännu en grupp på eftermiddagen. Sen får jag gå i bastun och tvätta mig. 🙂 Håret börjar vara smutsigt, så det blir skönt att få det tvättat. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.