Ugglans budskap

Dagen började med ergoterapi, nu var det en ny terapeut. Först gick vi igenom saker som hade gjorts här tidigare under mina rehabiliteringsperioder. Sedan fick jag byta jord åt en blomma, och fick samtidigt träna handmotoriken. 🙂 Det var roligt. 🙂

På gymngruppen trampade jag Motomed, nu var mina ben lugna och samarbetsvilliga med mig. 🙂 Under tiden som jag trampade, småpratade med terapeuten som var med oss, riktigt trevligt var det. 🙂 Åt mina ben var det ganska avkopplande, 🙂 på en halv timme hann jag lite på fem kilometer. Ganska bra eller hur. 🙂

Sen var jag på en diskussionsgrupp om det sociala livet. Där pratades bland annat om vad man har för intressen. På fysioterapi tränades balansen på olika sätt. Min dag avslutades med en promenad i det soliga vädret.

Det blev mycket babbel, 🙂 men för att lätta upp fredagstämningen lite grann, så kommer ugglan med ett budskap från ”Nalle Puh.” å vad jag älskar den lilla björnen. 🙂

”Om nån vet nånting om nånting så är det Ugglan, som vet en hel del om en hel del, så sant som jag heter Nalle Puh. Och det gör jag, så det så.” – Nalle Puh
Kuva: ”Om nån vet nånting om nånting så är det Ugglan, som vet en hel del om en hel del, så sant som jag heter Nalle Puh. Och det gör jag, så det så.” – Nalle Puh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.