Malande kvarn

I morse hade jag Voice massage, aah skönt 🙂 men mina fötter var smått oroliga och tänkte inte riktigt hitta den rätta ställningen. Ja sånt händer ibland. Det har varit grupp och fysioterapiundersökning på dagens program. 🙂

Till sist var jag hos socialarbetaren, berättade om min situation och behov av hjälp. Kände mig som en malande kvarn som malar på en och samma visa. 🙂 Nämnde även att det känns otryggt att bo ensam i ett höghus. Socialarbetaren ringde åt min mamma och ville höra  hennes åsikt om situationen. 🙂 Vi var överens om att man måste få ett fungerande system åt mig, som skulle underlätta vardagen. Socialmänniskan lovade ringa upp Jakobstads handikappservice och prata med dom. 🙂

Sedan kom jag till rummet och tog mig en dusch.. 🙂 Nu har jag suttit och bloggat, min nya dator verkar vara bra och jag har hunnit bekanta mig med den. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.