Varför ska mitt tal vara så….

I allmänhet känner jag mig som en ganska ”vanlig” människa trots mitt funktionshinder. 🙂 Härom dagen skrev jag till Sonera, om mobilstickans utlands uppkopplingar till webbtv. De skrev instruktioner hur jag skulle göra, men hur jag än gjorde enligt de så fick jag inte det att fungera. Sedan skrev jag att det gick inte enligt instruktionerna. Nå idag ringde en man från Soneras tekniska avdelning, tyvärr slutade samtalet med att mannen förstod ej mitt tal. Argh…….. Varför ska mitt tal vara så svår att förstå ibland tänkte jag för mig själv. Jag skrev ett textmeddelande och bad honom att skicka e-mal åt mig.

Efter en tvekan om hur jag ska göra med maten för fiskarna, har jag kommit fram till att jag lägger tabletter, även om jag inte är stor vän av  dom. Och sen när jag har tid att bekanta mig med matningsautomaten, då kan jag ta den i användning. 🙂 För att hemvården gav samma svar som på försommaren. Var är då flexibiliteten som en gång lovades, om jag får fråga. Men i morgon ska mina föräldrar och prata med handikappservice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.