Bara att kika in

Det är mulet väder men det regnar ändå inte. Igår fick jag nog höra av åskan som var ganska kortvarigt, men ändå så pass kraftig att vi drog ut elsladdarna från väggen. Och att det regnade gjorde det minsann. 🙁

Jag har suttit och hållit på med widgeten till mitt instagram. Lite knepigt var det, först provade jag med olika varianter av det. På en del var det bilder som mina vänner hade lagt upp, nej det var inte precis som vad jag ville ha. Sedan hittades det en som går direkt till mina bilder. Men innan jag kom på att det behövdes bara användarnamnet, hann jag testa med allt möjligt. Så nu är det bara att kika in på bilderna. 🙂

Mellan varven som jag har skrivit dethär inlägget, har jag ätit lunch och varit på en promenad. Dessutom har solen börjat titta fram bland molnen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.