Sista villadagen

Ja så hade vi kommit till den sista villadagen för min del, i morgon kör vi upp till Vasa, där har vi en släktträff från min pappas sida. 🙂 Vi ska bo på hotellet Tropiclandia. Sommaren gick alldeles för fort igen, men det gör det alltid. Vi har haft växlande molnighet, fast nu skiner solen men det kom några regndroppar på eftermiddagen. 🙂

Vardagen påminde oss eller mig, igår ringde hemvården mamma och idag hemsjukvården mig som ville veta när jag skulle komma hem till mig. Jag sa att jag skulle komma på måndag. Igår hörde jag att hemvården hade personalbrist.

Efter samtalet hade jag alla världens tankar kring min vardag, men tankarna höll jag för mig själv. För övrigt har jag bara njutit av dagen. Bäst att skriva nu innan pappa packar ner min dator. 🙂

Vet inte när jag kommer att ha möjlighet att blogga, men vi får se. Ni ska ha det så bra till dess. 🙂 En skön helg åt er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.