Böt nätsticka

Jag har ju berättat för er, att det har varit en del problem med nätstickan. Har haft Elisa som har fungerat och inte fungerat. Min bror tittade på vad som stod på med stickan, och såg att signalerna var svaga här på området. Rekommenderade att byta till Sonera, och min mobil fungerar bra med Sonera.

Far var idag till Lojo och böt båda nätstickorna från Elisa till Sonera. För en stund sedan installerade jag min sticka, som verkar vara snabbare. Nu borde också webbtv fungera.

Mor och jag var på tu man hand till Fiskars. Så fick vi i bilen ha lite tjejprat. 🙂 Vi har haft mulet men ändå 23, 24 grader. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.