Började med instagram

Ja det är väl bäst att säga jag ska aldrig börja med detta, har jag kommit till. Har sett folk som använt instagram och plubicerat bilder, men jag har inte orkat sätta mig in i det. Idag lagade min brors fru som tyckte att jag skulle börja med instalgram, ett konto åt mig. 🙂 Det lär vara roligt att se på andras bilder. 🙂 Nu började jag med instagram, 🙂 ibland är det bra att få någon som ger en puff och börja med nya saker.

Solen skiner idag och det är härligt varmt. 🙂 Jag har bara varit lat,, vi var på lördagstorget till Sammatti.

 

 

 

Här ser ni mitt första installagrambild, ganska roligt när man kan använda olika kontraster. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.