Lite men inte tillräckligt

Tänkte igår gå i bastun men det blev sent, klockan var närmare 22.00 att jag inte orkade gå. Sedan var det ingen som ville eller orkade smaka på kräftor. Istället tog jag mig en morgondusch som kändes fräscht och skönt. 🙂

Man hade väl hoppats på att solskenet skulle ha hållit i sig, ett tag men det har varit mulet. 🙁  Vinden har visserligen lugnat sig lite grann. 🙂 När vi förde bort skräp så tog vi dagens post. Bland breven fanns ett från handikappservice. Beslutet var om mera assinstans, och varför jag har ansökt. Bland annat att jag inte upplevde att hemtjänsten ej hinner ge så mycket tid som tidigare. Hur som helst blev jag beviljat fem timmar nu, och detta gäller från augusti till sista september sedan blir det en ny utvärdering om situationen.

Visserligen har handikappservice kommit lite emot men inte tillräckligt tycker jag. Knepigt är det när jag kommer att vara borta i nästan två veckor i augusti. Inte vet jag hur jag ska hitta en lämplig person för denna uppgift. Helt enkelt är det för tidigt att säga något om det här. Det kändes skönt att få prata igenom saken i bilen på vägen till Sammatti, för att i bilen fanns det bara mamma och jag. 🙂 Men nu fortsätter jag att ha semester och tänker inte lägga min energi åt saken, det får vänta ett tag till. 🙂

Nu väntar vi på att min brors familj ska komma hit till villan, 🙂 det ska bli roligt att se dem igen. 🙂 Ikväll blir det en italiensk afton i grannvillan som ordnas av min kusin. 🙂 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.