Sommarlördag

Denna sommarlördag har varit lika underbar som alla andra dagar. 🙂 På eftermiddagen hade vi 26 grader i skuggan, vet inte hur mycket det var i solen. 🙂

Vi var på Puujärvidagen som är en årlig händelse i Karislojo. 🙂 Tidigare fanns det att man kunde springa 17 km. kring Puujärvisjön, men nu vet jag ej om loppet arrangerades i år. Annars var det torg- och loppismbord på själva området. Trevligt att gå omkring och se vad folk stod och sålde. 🙂

Sen kom vi hem och lagade god mat, tog upp egna potatis ur landet. Egentligen var det tredje gången som vi åt egna potatis, .men första gången var dom små, att vi väntade kanske en vecka och lät dom växa till sig. 🙂 Och potatisen smakade gott!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.