Orsaken till hostan

Hej, hoppas att ni har det bra. 🙂 Här har vi det mulet och småttregnigt men ändå rätt så varmt. 🙂 Visserligen behövs det regn, eftersom vi har haft torrt en längre period. 🙂

Igår fick vi svar på mina blodprov från laboratoriet, det var Mycoplasmabakterie som var orsaken till hostan. 🙁 Inga efterkontroller behövs, bara att jag ska äta medicinkuren till slut som tar slut i morgon. 🙂 Hostmedicin har jag inte behövt ta på några dagar, 🙂 så i morgon kan jag friskförklaras. 🙂 Äntligen säger jag!!! 🙂 🙂

Ikväll blir det en kyrkokonsert i Karislojos kyrka, ja lite kulturell ska man vara på semestern också. 🙂 Vi har haft lagom med program. 🙂 Nu medan jag sitter och bloggar, städas det här inne. Lämpligt väder för det, jag håller mig ur vägen, sitter här i mitt rum och är på datorn. 🙂 Igår kom jag inte till bloggen, så nu tar jag det igen antar jag. 🙂 Vet inte vad  som var orsaken till att sidan ville ej öppnas. 🙂 En del som jag skriver nu är väl lite svammel, men ibland är det skönt att inte behöva vara så allvarlig. 🙂

 

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.