Temperatursskillnader

I morse nja om man kan kalla det då klockan började närma sig 10.00 på förmiddagen, det var alldeles vindstilla, soligt och 22 grader. 🙂 Med kaffet blev det nybakta croissanter och jordgubbsylt. Mums, 🙂 mums! 🙂 Inte så illa att börja en måndagmorgon.

Det verkade bli en lika vacker och varm dag som igår, jag tog shorts på mig. 🙂 Mamma och jag for och handla till Karislojo, som är ungefär 12, 13 kilometer från oss. När vi var klara med allt och började köra till villan visade bilens temperaturmätaren 25,5 grader, visserligen hade det blivit mulet och blåsigt, men då vi kom till villan var det bara 20 grader. Alltså vilka temperatursskillnader på en kort sträcka. 🙁

Jag fick lite kallt och böt om till långbyxor. Efter en stund kom solen fram och vädret klarnade upp och blev varmare. 🙂 Typiskt när man har bytt om sina kläder, ja då ändrar vädret men i alla fall behöll jag mina långbyxor. 🙂 Jag tog ingen risk. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.