Varmt i Lojo

Vi var till Lojo och handlade. På dagen blev det varmt, lite åskliknande låg i luften och ett tag visade temperaturen 27 grader. 🙂 Vi åt lunch på en grekisk restaurang, handlade sånt som man i vår bybutiik. Det var för att gå och shoppa i affärerna. 🙂

Här på villan var det svalare, skönt att få byta om till shorts. 🙂 Ibland kom det vindpustar som kändes ljumma, och enstaka moln seglade förbi solen. Det har varit ganska intressant och spännande väder idag. 🙂

Jag har börjat återhämta mig från hostan, har kunnat sova på nätterna som känns skönt. 🙂 Hostar mindre och börjar kunna prata utan att behöva hosta. Snuvan börjar också att lätta. Nu njuter jag av att jag håller på att bli frisk igen. 🙂 Jag har varit i trädgården och umgåtts med min mor, funderat tillsammans på blommor och sånt. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.