Bakslag

I natt kom det bakslag i min hosta, 🙁 låg och hostade i timmar. Mina föräldrar kom turvist och såg till mig hur jag mådde. 🙂 En gång fick jag hostmedicinen Svarta skägget, stark och illasmakande medicin som dessutom bränner när man tar det. Eftersom medicinen inte lugnade ner hostandet, så fick jag en liten bit av en sömntablett, somnade till slut och sov kanske fem timmar.  🙁

På morgonen kände jag mig gråtfärdig och besviken på mig själv, bland hostningarna, men fick ändå taget medicinen med youghurten. Ibland är verkar det som om slemmet skulle lossna, men hu vilken natt jag hade. Jag vill bli frisk!!! 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.