Plötslig rädsla

I morse tog det en stund innan jag fick hostat bort slemmet, annars mår jag nog bättre. 🙂 Jag har haft det sämre med balansen nu under förkylningen och krypit för det mesta, men nu har balansen delvis kommit tillbaka. 🙂 Och jag vågar börja gå igen. 🙂

Solen har skinit idag, fast det är bara kring 20 grader men det räcker bra för oss. 🙂 Till min moster går en backe som visserligen är lite brant, jag har kört den otaliga gånger i mitt liv. Nu idag då jag skulle köra nerför backen greps jag av en plötslig rädsla, benen blev spända. Det kändes lite otäckt, backade en bit som inte var den smartaste idén, sen kom mamma och gick bredvid mig. Då blev jag lugn igen. 🙂

Vi plockade våra första jordgubbar från landet. 🙂 Sen pysslade vi lite i trädgårdslandet. 🙂 Jag tog och stretchade lite i gräset. 🙂 På eftermiddagen satte jag fast mitt säkerhetsbälte innan jag skulle köra nerför backen igen, då var det inga problem. 🙂  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.