Det går inte som i Strömsö

I natt kunde jag sova, och på morgonen kändes det rätt så hyfsat med hostan. Tills frukosten då fick jag ett hostanfall, jag fick gå bort från bordet och till mitt rum för att lugna ner hostan. Efter det kunde vi konstatera att jag inte var i skick och ringde igen till Kankaanpää. Nu blev det så att jag åker dit först på måndag. 🙁 Ja det går inte som i Strömsö.

Det har varit riktigt varmt idag, bilens temperaturmätare visade 29 grader när vi for och handlade. På samma gång hämtade vi antibiotika åt mig, som jag började ta idag så nu blir jag nog frisk igen. 🙂 För mig går det alltid i luftrören, eftersom  jag inte orkar hosta upp slem. Längs dagen har det blåst ljumma sommarvindtar som har fläktat skönt.  Efter maten tog jag faktiskt en tupplur, det gjorde nog gott. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.