Ville ha kaffe

I morse blev det te med frukosten, ja jag kunde inte tacka nej åt någon som ville själv ha te. 🙂 Att börja dagen med att dricka te var inte samma sak för en kaffedrickande tjej, och det tog ej länge innan jag ville ha kaffe. 🙂 å vad det smakade gott,  jag kände att jag kom igång. 🙂

Jag mår kanske lite bättre, ja om man inte räknar med  lite snytande och harklande. 🙂 Mitt ben känns också lite bättre. 🙂 Det är ett intressant väder idag även om solen inte skiner direkt men ändå är det varmt, sådär kring 20 grader. Ikväll ska vi ha taklagsfest för vårt nya skjul, det kommer grannar och vänner från orten. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.