Nu blev det stop

Ja då jag skrev förra inlägget var det lite si och så om vi skulle få se solen idag. Men det tog inte länge innan solen började skina. 🙂

Nu har jag varit medveten om att blomvattning  och fiskmatning inte hör till hemvårdarna medan jag är borta, men min personal har gjort det lite i smyg. Idag ringde hemserviceledaren åt min mor och pratade om saken. Mamma i sin tur ringde åt hemservicechefen, och sa eftersom jag blev ”tvingad” att flytta. Efter lite tal gick hemservicechefen med på att hemvårdarna får komna en gång i veckan och sköta om mina orkidéer.  Sedan blir det att vårdarna sätter en Holidaytablett som räcker en vecka åt fiskarna. Vi tar med oss en del av mina blommor, resten får komma under bar himmel, de klarar sig eller dör. Situationen är nu denna, och vi kan ej göra så mycket åt saken när jag hör till hemvården. 🙁 Igår gjorde jag uppehåll med Österbottens Tidning och nu ska jag svänga posten till villan.

Det var en mycket tyst tjej vid middagsbordet idag, inte den pratglada som har olika funderingar. Nu blev det stop på denna punkt, här ser vi hur hemvårdslagen fungerar, dels förstår jag det men sen förstår jag inte. Hur blir det i långa loppet så ingen. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.