Ser lite mer positivt

Igår kväll blev jag lite förtvivlad över situationen med handikappservice i frågan om det nya boendeverksamheten och mera hjälp. Jag visste varken ut eller in just då. Idag fick jag lite plåster på såren, och träffade mina föräldrar som jag inte har sett på en månad, när de har varit på villan. 🙂 Det blev ett kärt återseende då de kom och hämtade på förmiddagen. 🙂 Jag gav födelsedagspresenten åt mamma som blev glad. 🙂 När vi kom hem till mina föräldrar träffade vi min före detta granne som var ute och körde med elrullstolen, pratade en stund med honom. 🙂

Det var soligt och rätt så varmt väder, och vi var ute på gården. Medan mamma grejade med sitt pratade vi om att jag skulle ta med mig till villan en del blommor såsom pelargonerna, synd att lämna dom hit för en månad och blomma i all sin ensamhet. 🙂  Vet inte hur jag plötsligt fick mera positiva tankar kring allt som har berört mig den senaste tiden. Skrev ett mail med ämnet Trevlig sommar åt handikappservice. Där skrev jag att jag vill i första hand se att hjälpen kan ordnas. Sedan känns det tryggt att veta att jag är bland sökanden till det nya boendeverksamheten, och till slut önskade jag en trevlig sommar. 🙂 Så nu ser jag lite mer positivt med handikappservice. 🙂

På eftermiddagen var vi och gratulerade en konfirmand. Vädret blev lite molnigare och kyligare, vi satt ute och åt. En stund innan vi skulle åka hem började det att regna. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.