Döm inte andra

Människor kan ha fördomar för allt nytt, det kan vara funktionshinder eller något annat. Då jag gick i skolan i Jakobstad var jag alltid den första funktionshindrade, och banade väg för andra. Det var jobbigt men värt och jag är glad för att jag gjorde det. 🙂 Nu vill jag dela en fantastisk video som fick en synskadad son och hur deras gemensamma resa började. 🙂 Mitt budskap är att döm inte andra.  🙂

 

People ask her why she didn’t choose to abort her boy. They stare at both of them. They talk behind their back. But none of that matters because this mother knows that her boy is beautiful just the way he is. What a great video. A must watch…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.