Spändheten

Mina morgon bestyr framskjöts lite på grund av ett annat besök, nå frukosten och lunchen blev lite väl nära varandra då fysioterapin var redan 11.45 men allt går när det behövs och sådant är livet ibland. 🙂

I alla fall gick allt bra. 🙂 Jag har varit spänd i den högra stjärtmuskeln ända från helgen, och talade om det för min terapeut. Vi töjde och massagerade det som både spänt och ömt. Spändheten märktes nog i mitt högra ben. Jag har inte den blekaste aning om varifrån ömheten och spändheten har kommit, den bara kom utan att varna.

Vädret är växlande med sol och moln om vartannnat, ungefär 15 grader. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.