Bombaderar handikappservice

Tja nu har jag bombaderat handikappservice med ett antal mail, och sett till att jag inte glöms bort. 🙂 Ibland har man svarat mig att när människan på handikappservice har varit på arbetsresa, kurs eller har haft något annat.

Idag skrev jag igen ett mail, där jag ville ha lite klarhet på det hela innan jag får semester från midsommaren.  Ännu en gång betonade jag att tryggheten och hjälpen är a och o för mig. Dessutom skrev jag att på det nya bostadsområde, kunde  jag kanske börja våga röra mig mera själv med elrullstolen medan här var jag bor nu är trafiken livligare. Så kampen fortsätter. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.