Huh, det var inte mitt fel

Jag fick ett paket som personalen hämtade från posten, det var mina flaskor. 🙂 Då vi hade öppnat paketet, började jag fråga efter räkningen men bland pappren som flaskorna hade legat i fanns inget. Plötsligt slog det mig att jag tog det på postförskott men hade glömt att betala vid posten, som konstigt nog hade inte krävt pengar.

Sen skrev jag ett mail till företaget Turkkitaika och berättade det som hade hänt. Lite senare fick jag ett svar, de var glada att jag hade tagit kontakt, och det kom fram att de hade glömt att sätta postförskottet med i paketet. I mailet fanns ett kontonummer som jag betalade genast min räkning på. 🙂 Huh, det var inte mitt fel. 🙂 Var glad att jag hade inte gjort bort mig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.