Varmare dag

Idag är det ett helt  annat väder än igår, när det var mulet och nästan kallt bara 12, 13 grader. Dessutom blåste det också, att min vårdare flyttade en( fuksia som nyligen blev planterad till en större kruka.) från bordet att blomman inte gå av i vinden. På tal om fuksiorna så har jag lämnat ut dom även om nätterna, snart blir det änglatrumpeternas tur. 🙂 Idag är det soligare och varmare dag med 15,8 grader. 🙂

På morgonen hade jag en av de unga tjejerna med mig, det gick bra. Nu hade jag dagens terapi redan klo 9.15, jag skulle vara en bra ”handledare” åt tjejen plus att jag hade en tid att passa. Tja det gick nog ganska bra fast lite bråttomt blev det. Sedan sa min fysioterapeut att det var hon som råddade med tiderna och tänkte inte efter. Det är lite annat nu när skolorna har sommarlov och få tider som passar alla. Men det var lugnt och fysioterapin gick bra.  🙂 Jag gjorde ganska mångsidiga rörelser, kändes riktigt okej. 🙂

Resten av dagen har jag haft inget särskilt, efter lunchen var vi och handlade. Sen stödde vi upp en orkidé blomstängel. Nu är det bara att ta det lugnt. 🙂

 

Hejsvejs  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.