Då var Näckens Broms Broms beställt

Det underbara sommarvädret fortsätter med sol och värme. 🙂 Och med sommar kommer förstås myggor som tycker om att bita lila mig, men jag tycker inte om dom. Mina myggbett kliar fruktansvärt tills man skrapar  sönder de. Igår fick jag tips om ett bra Myggmedel som är ekologiskt, nu är texten och bilden lånad av ATC e-Handel

Det blev en utmärkt födelsedagspresent åt min kära mor, för att min far och jag är älskad av myggor. Betalningen tänkte ställa till problem och man krävde en massa uppgifter som jag inte hade, eftersom frågan gällde en utlandsbetalning. Sen skrev jag ett mail och frågade om de kunde skicka en faktura, och det gick de med på. 🙂 Då var Näckens Broms Broms beställt. 🙂

 

Solmjölk med björkdoft (BromsBroms)

Solmjölk med björkdoft (BromsBroms)

En rent vegetabilisk, ogiftig naturprodukt som håller bromsar och andra blodsugare på långt avstånd från människor, hästar och andra djur. Lätt att spraya eller pensla på eftersom den luktar gott med svag tjärdoft. Djuren låter sig gärna behandlas. Den kraftiga lukten håller bromsarna och även andra insekter på avstånd och djuren är lugna.

BromsBromsen är allergitestad och hudvänlig. Ljus färg på produkten som inte färgar kläder.

BromsBromsen = Hästskydd med Björkdoft (Björktjä-rolja)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.