Babbelfia

I kväll hade vårdaren en ung tjej med sig som ska jobba här i sommar. Tjejen var tystlåten och följde med oss vad vi gjorde. Fast det är ju klart att är man ny så då är man kanske blyg och försiktig till en början. Och jag kände mig som någon babbelfia som satt och babblade på, för att alla som känner mig så vet att jag inte är precis av den tysta sorten. 🙂 Eller en pratkvarn som malar på men blir aldrig färdig. 🙂

Ibland försökte jag småprata med tjejen, men fick ingen riktig diskussion tillstånd. Tja, det blir kanske bättre då vi börjar känna varann hoppas jag. Det är bara att tänka positivt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.